Flats

Beschrijving flats

Na de bouw van het complex begin jaren ’70, zijn door de opeenvolgende eigenaren de nodige aanpassingen en verbouwingen uitgevoerd. Hierdoor is het mogelijk dat er verschil bestaat tussen de oppervlaktes van de kamers, badkamers en keukens.

De standaardafmetingen van de woonkamers waren ± 400  x 735 cm. De overige kamers hadden afmetingen van ± 475 en 400 cm bij een breedte van ± 400 cm. Ook andere afmetingen komen voor. De keukens waren ± 220 x 260 cm, de baskamers ± 200 x 185 cm en de toiletten ± 90 x 120 cm. Daarnaast hall en entree. De meeste balkons hebben een afmeting van ± 400 x 170 cm.

In het souterrain hebben de meeste boxen voor berging een afmeting van ± 275 x 140 cm.

Aan de gangkant naast de voordeur bevinden zich 2 kastjes. De onderste wordt gebruikt voor de vuilniszak, die maandag en donderdag wordt opgehaald. De bovenste werd vroeger gebruikt om maaltijden te bezorgen, maar is nu vaak bij de keuken getrokken.

In de gang bevindt zich de meterkast. Bij veel flats zijn de groepen inmiddels uitgebreid en is de elektrische installatie vernieuwd.

In de keuken zijn voldoende geaarde stopcontacten, aansluit-mogelijkheden voor ovens, elektrisch koken en een vaatwasser. Alleen bij de flats op de bovenste verdiepingen kan een elektrische afzuigkap worden geplaatst. In de badkamer zijn voldoende geaarde stopcontacten, ook voor elektrisch scheren.

Type flats

In de loop van de jaren zijn bij de woningen verbouwingen uitgevoerd, waardoor sommige zaken anders kunnen zijn dan op de tekening is aangegeven. Hierbij te denken aan verplaatste of verwijderde wanden, bad of douche, 2e toilet en/of keukeninrichting.

Om de gewenste plattegrond te bekijken klikt u in het onderstaande rijtje op het type.

Om weer naar de bovenkant van de pagina te gaan klikt u op het witte pijltje rechtsonder.

Garageboxen

De garageboxen maken geen deel uit van de VvE Bosch van Bredius.

Omdat er nog een elektra-tussenmeter is tussen BvB en de garageboxen,  wordt gewerkt aan een oplossing van de kosten van het elektra gebruik van de garageboxen.